Kirjakauppamme

Kirjakauppamme sijaitsee verkossa ja toimitamme kirjoja postitse kaikkialle Suomeen. Kirjat postitetaan tavallisesti maanantaisin tai jos maanantai on arkipyhä, maanantaita seuraavana arkipäivänä. Postitamme kirjoja siis kerran viikossa. Postikulut ovat kaupassamme aina viisi euroa per lähetys riippumatta siitä, kuinka paljon kirjoja tilaat. Kannattaakin säästää kuluissa ja tilata kerralla useampi kirja, jolloin yhtä kirjaa kohden ei jää juuri lainkaan postikuluja! Voit pyytää ilmaisen sähköisen kirjaesitteemme hintatietoineen sähköpostiosoitteeseesi osoitteella esite@satatarinaa.fi . Esite toimitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teit esitetilauksen, kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta meille.

Valittuasi haluamasi kirjat esitteestä, voit tehdä tilauksen osoitteella tilaus@satatarinaa.fi . Ilmoita tilauksesi yhteydessä tarkasti haluamasi kirjat kappalemäärineen, nimesi, puhelinnumerosi sekä kotiosoitteesi tai toimitusosoite, jonne haluat meidän lähettävän kirjat. Toimitamme kirjoja ainoastaan Suomeen! Tämän jälkeen saat meiltä vahvistussähköpostin, jossa on tilinumeromme sekä ostostesi yhteissumma postikuluineen. Sinulla on neljä arkipäivää aikaa maksaa tilauksesi. Jos et ole maksanut neljän arkipäivän sisällä, katsomme tilauksen peruuntuneeksi. Postitamme tilaamasi kirjat sinulle vasta maksusuorituksen näkyessä tilillämme. Kirjakaupan tuotot käytetään lyhentämättöminä Sadan päivän ja yön tarinat ry:n toiminnan rahoittamiseen.

Kirjallisuuslajit

Löydät kaupastamme laajan valikoiman eri kirjallisuuslajeihin liittyviä kirjoja. Tarjoamme muunmuassa:
– Kaunokirjallisuutta
– Lasten ja nuorten kirjoja
– Tietokirjoja
– Pokkareita
– Englanninkielisiä pokkareita
– Ruotsinkielisiä pokkareita
– Saksankielisiä pokkareita
– Äänikirjoja
– Runoja
– Romaaneja sekä
– Sarjakuvia.

Käytetyt kirjat

Uusien kirjojen lisäksi myymme ja vastaanotamme myös käytettyjä kirjoja. Otamme mielellämme vastaan käytettyjä, hyväkuntoisia kirjoja, joita myymme Sadan päivän ja yön tarinat ry:n toiminnan tukemiseksi! Jos haluat ostaa hyväkuntoisen kierrätetyn kirjan, voit pyytää päivitetyn, ilmaisen sähköisen kirjaesitteemme hintatietoineen sähköpostiosoitteeseesi osoitteella kaytettyjen_kirjojen_esite@satatarinaa.fi . Esite toimitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teit esitetilauksen, kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta meille. Käytettyjen kirjojen osalta emme voi taata kirjojen saatavuutta; kirjat myydään varausjärjestyksessä ja vaikka päivitämme käytettyjen kirjojen esitteen aina ennen sen lähettämistä asiakkaalle, saattaa joku toinen jo ehtiä tällä välin ostamaan kirjan. Näin saattaa käydä erityisesti erittäin haluttujen kirjojen osalta. Nopeus on siis valttia! Käytettyjen kirjojen maksamiseen ja postittamiseen pätevät meillä samat säännöt kuin uusienkin kirjojen osalta!

Lahjoitukset

Voit lahjoittaa rahaa toimintamme tukemiseksi. Yhdistyksemme tilinumeron saat ottamalla yhteyttä joko yhdistyksen puheenjohtajaan tai varapuheenjohtajaan. Rahan lisäksi voit lahjoittaa meille myös kirjoja. Hyväkuntoiset kaunokirjallisuuden kirjat, tietokirjat ja niin edelleen myydään verkkokirjakaupassamme, jonka tuotot käytetään yhdistyksemme toiminnan tukemiseen.

Otamme vastaan myös hyväkuntoisia käytettyjä lukion oppikirjoja, joita yhdistyksemme lahjoittaa vähävaraisista perheistä lähtöisin oleville nuorille. Tee hyvä teko ja lahjoita hyväkuntoiset lukiokirjasi jollekin, jolle ne menevät tarpeeseen! Vaikka koulutus onkin Suomessa vielä pääosin ilmaista, nykyiset leikkaukset sekä nykyinen vaikea taloudellinen tilanne, on ajanut monet perheet jo niin ahtaalle, että esimerkiksi nuorten lukion käymistä joudutaan miettimään siltä kannalta, onko perheellä varaa ostaa nuorelle oppikirjoja. Lukioiden rehtorit ja opettajat ovat raportoineet tästä tilanteesta jo vuosia ja haluamme osaltamme kantaa kortemme kekoon keräämällä ja toimittamalla eteenpäin hyväkuntoisia lukiokirjoja. Toivomme, että lukiokirjat meiltä saanut nuori lahjoittaisi ne edelleen eteenpäin joko meidän kauttamme tai itsenäisesti! Laitetaan tieto näin kiertämään! Tiedostamme, että kirjasarjoihin tehdään pieniä muutoksia vuosittain, jotta kirjoja ei voisi kierrättää vuodesta toiseen ja jotta kirjasarjoja saataisiin joka vuosi kaupaksi. Neuvomme kuitenkin vähävaraisesta perheestä tulevaa nuorta tekemään ahkerasti muistiinpanoja, jolloin hieman vanhentuneellakin painoksella voi pärjätä opinnoissa! Jos joku lahjoittajista haluaa lahjoittaa vähävaraisesta perheestä tulevalle nuorelle hänen tarvitsemansa lukion oppikirjat uusina, autamme myös tässä kontaktiemme kautta, jotka ovat luvanneet tällaisessa tilanteessa tulla vastaan kirjasarjojen hinnoissa!